account icon arrow-left-long icon arrow-left icon arrow-right-long icon arrow-right icon bag-outline icon bag icon cart-outline icon cart icon chevron-left icon chevron-right icon cross-circle icon cross icon expand-less-solid icon expand-less icon expand-more-solid icon expand-more icon facebook-square icon facebook icon google-plus icon instagram icon kickstarter icon layout-collage icon layout-columns icon layout-grid icon layout-list icon link icon Lock icon mail icon menu icon minus-circle-outline icon minus-circle icon minus icon payment-american_express icon Artboard 1 payment-cirrus icon payment-diners_club icon payment-discover icon payment-google icon payment-interac icon payment-jcb icon payment-maestro icon payment-master icon payment-paypal icon payment-shopifypay payment-stripe icon payment-visa icon pinterest-circle icon pinterest icon play-circle-fill icon play-circle-outline icon plus-circle-outline icon plus-circle icon plus icon rss icon search icon shopify icon snapchat icon trip-advisor icon tumblr icon twitter icon vimeo icon vine icon yelp icon youtube icon

Idei de ținute cu stil pentru Paște

De la Winston Churchill la Steve Jobs și Ryan Gosling, papionul a fost abordat în diferite stiluri și forme în garderobele de înaltă ținută. Accesorii nelipsite la evenimentele black-tie, papioanele fac declarații de stil și în afara acestora, la un costum clasic, la jeans și sacou sau purtate pur și simplu la cămașă. Nobile dar în același timp puternic ancorate în tendințe, aceste accesorii versatile apar peste tot, de la birou la evenimente formale, chiar și în moda de stradă.

Așadar, există un anumit stil pentru fiecare, trebuie doar să-l găsești pe al tău.

Primul pas este să alegi dintre diferitele stiluri de papion, pe cel care se potrivește cel mai bine gulerului cămășii la care o să-l porți: modelele Butterfly (papionul standard, cu o lățime de 6 centimetri și suficient de versatil atât pentru forma feței cât și în ținute) și Big Butterfly (același model dar cu 1,5 centimetri mai lat) merg la gulerele Wing, paioanele Batwing (numit și papionul slim sau drept, ceva mai îngust) și Daimond Point (în formă de diamant, așa cum spune și numele, și cu aspect asimetric în varianta sel-tie) se potrivesc perfect gulerelor standard, iar modelul Rounded Club (cu capetele rotunjite și abordat mai rar) se încadrează într-un guler Cutaway.

De asemenea, există trei tipuri de papioane, mai greu sau mai ușor de utilizat. Cele  clip-on sau pre-tied sunt mai ușor de inserat în ținută dar sunt mult mai casual. Modelul self-tie este cel mai elegant și cel recomandat pentru ținutele formale însă tehnica realizării lui nu este stăpânită de toți bărbații.

Materialul din care este confecționat papionul este de luat în considerare în funcție de eveniment. La ceremonii, cocktailuri, nunți sunt recomandate papioanele din mătase, în timp ce modelele din in merg foarte bine în ținutele pentru office, brunch-uri sau în orice ținută casual.

Și culoarea are un rol esențial. Papioanele albe, din mătase, sunt cele mai sofisticate și potrivite la evenimente white tie iar cele negre sunt perfecte pentru evenimente formale. Textura lor trebuie să se potrivească cu cea a reverelor sacoului. Poți experimenta cu culori tari și imprimeuri – dungi, buline, paisley – la costume clasice bleumarin, gri sau chiar negre.

Cu o croiala impecabila si o calitatea remarcabila a materialelor, tinutele Trends by Adina Buzatu sunt un mix intre clasic si avangarda, intre casual si elegant.
Facebook AdinaBuzatu.ro
Bucuresti | Romania | 0720 660 661 | trends@adinabuzatu.ro
395Lei - 2595Lei