account icon arrow-left-long icon arrow-left icon arrow-right-long icon arrow-right icon bag-outline icon bag icon cart-outline icon cart icon chevron-left icon chevron-right icon cross-circle icon cross icon expand-less-solid icon expand-less icon expand-more-solid icon expand-more icon facebook-square icon facebook icon google-plus icon instagram icon kickstarter icon layout-collage icon layout-columns icon layout-grid icon layout-list icon link icon Lock icon mail icon menu icon minus-circle-outline icon minus-circle icon minus icon payment-american_express icon Artboard 1 payment-cirrus icon payment-diners_club icon payment-discover icon payment-google icon payment-interac icon payment-jcb icon payment-maestro icon payment-master icon payment-paypal icon payment-shopifypay payment-stripe icon payment-visa icon pinterest-circle icon pinterest icon play-circle-fill icon play-circle-outline icon plus-circle-outline icon plus-circle icon plus icon rss icon search icon shopify icon snapchat icon trip-advisor icon tumblr icon twitter icon vimeo icon vine icon yelp icon youtube icon

Informatii utile

Despre noi

Magazinul TRENDS by Adina Buzatu este un reper incontestabil al eleganţei masculine. Situat la parterul Băneasa Shopping City, aici puteţi găsi, în exclusivitate, peste 52 de brand-uri internaţionale cu personalitate puternică, ale căror colecţii îmbină eleganţa tradiţională cu ultimele tendinţe ale modei. Astfel, branduri în vogă ale momentului, cu designeri răsfăţaţi de presa de peste hotare, cum ar fi compania italiană Messagerie, londoneza Babette Wasserman, stau alături de branduri cu istorie a căror experienţă îndelungată garantează calitatea: celebrele pălării Borsalino, bretelele Albert Thurston, prestigioasa cămăşărie Eton sau atelierul Magnanni unde pantofii sunt produşi exclusiv manual, încă din 1954.

Mizăm pe încrederea clienților noștri

Între TRENDS by Adina Buzatu şi majoritatea clienţilor săi există un soi de parteneriat. În schimbul încrederii pe care aceștia ne-o acordă, noi le oferim un look proaspăt, o imagine nouă, şi de ce nu, chiar o mentalitate nouă. O continuare firească a acestei filosofii este faptul că le construim clienţilor noştri ţinute complete în funcţie de personalitatea, aspectul şi constituţia fizică, de la pantofi şi costum până la cel mai discret detaliu vestimentar. Ei ştiu că alegerea ţinutelor este dublată de un set de servicii care include sfaturi stilistice, eventualele modificări până la detaliu sau livrarea produselor la domiciliu. Astfel, aceștia au siguranţa că ceea ce cumpără li se potriveşte mănuşă, evită risipa de bani investiţi în produse care rămân nepurtate în şifonier şi costurile suplimentare aferente ajustărilor.

Toate piesele de îmbrăcăminte din magazinul TRENDS by Adina Buzatu sunt definite prin croiala impecabilă, calitatea remarcabilă a materialelor, eleganţă şi rafinament. Vă așteptăm!

Cât costă o ținută TRENDS by Adina Buzatu?

Avem ținute pentru toate bugetele. Și de asemenea, puteți beneficia de asistența consilierilor din magazin cât și de sfaturi vestimentare gratuite oferite de doamna Buzatu.

Cum pot asorta articole vestimentare între ele?

Depinde. În principal în funcție de aspectul fizic, stil, cromatică, personalitate. Pentru consiliere și sfaturi vă așteptăm în magazine.

Unde se află magazinul?

Magazinul TRENDS by Adina Buzatu este în Băneasa Shopping Center la parter, iar numărul de telefon la care ne puteți găsi este 0720 660 662.

Bună seara, am o întrebare. Cât durează crearea și modificarea unei ținute în cazul în care mă decid asupra uneia? Timpul cel mai scurt dacă se poate. Mulțumesc mult.

În primul rând vrem să știm ce eveniment aveți și când va avea loc acesta pentru a ne putea organiza. Vom face tot posibilul să vă ajutăm.

Transportul este gratuit?

Transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Pot returna produsele comandate?

Puteți returna produsele comandate în termen de 14 zile de la primirea coletului.

Atenție, însă! NU se poate returna produsul dacă produsul a fost desigilat. (Fiecare produs vine cu sigiliu tip hologramă. Odată rupt acest sigiliu, produsul nu va putea fi returnat.)

Care sunt condițiile pentru ca produsle să fie acceptate ca retur?

Ați primit un alt produs decât cel comandat, specificat în comandă și factură. Acesta trebuie returnat sigilat, nefolosit, așa cum a fost primit.

Dacă ați primit un produs care nu este intact din pricina transportului. Produsul trebuie returnat sigilat, nefolosit, așa cum a fost primit.

Dacă produsul primit nu are etichetele din față și din spate, pe care sunt scrise numele și descrierea produsului. Produsul trebuie returnat sigilat, nefolosit, așa cum a fost primit.

Puteți returna produsele doar în starea în care au fost livrate (adică sigilate), completând Formularul de Retur pe care îl puteți descărcați de aici. Vă recomandăm să citiți informațiile despre politica de retur din secțiunea Termeni și condiții. După ce veți primi pe email confirmarea aprobării cererii de retur, va trebui să contactați firma de curierat Fan Courier (www.fancourier.ro) pentru a programa ridicarea coletului dumneavoastră ce va fi trimis către:
TRENDS by Adina Buzatu
Adresa: Șoseaua București–Ploiești 42D, Baneasa Shopping City, parter.

Cheltuielile de transport vor fi suportate de dvs. În cazul în care produsul prezintă defectele prevăzute la punctele specificate în cadrul paginii de termeni și condiții, cheltuielile de transport vor fi suportate de TRENDS by Adina Buzatu după ce ați primit acordul de retur de la reprezentantul TRENDS (SC Fashion Men Style SRL).

Cum pot lua legătura cu reprezentanții TRENDS by Adina Buzatu?

Ne puteți găsi la numărul de telefon 0720 660 661, de luni până vineri, între orele 9:00 și 18:00, sau pe e-mail, la adresa: trends@adinabuzatu.ro.

Plata se va putea face în următoarele moduri: ramburs, cu cardul sau plată prin transfer bancar.

Produsele vor ajunge la dumneavoastră într-un interval de la una la trei zile din momentul confirmării comenzii.

Partenerul nostru pentru serviciile de livrare este compania FanCourier.

Livrările se fac oriunde în țară, dar numai pe teritoriul României.

Pe fiecare produs comercializat se va aplica un sigiliu de plastic/carton. Sigiliul astfel aplicat pe produs nu împiedică sub nicio formă probarea articolului vestimentar, astfel încât Clientul are posibilitatea efectivă de a vedea dacă produsul comandat corespunde mărimii lui, putând să îl returneze în situația în care, din orice motiv, nu dorește achiziționarea lui.

Sigiliul constă într-o hologramă, de al cărei șnur este prins certificatul de garanție și cartonașul cu intrucțiunile de îngrijire.

Prin crearea contului de client pe site-ul adinabuzatu.ro și comandarea de produse de pe site, Clientul își manifestă acordul expres cu privire la posibilitatea returnării produsului numai cu păstrarea sigiliului aplicat.

În situația în care Clientul dorește retragerea din contract, returul produselor și restituirea prețului plătit, acesta o va putea face fără nicio problemă, însă va trebui să păstreze intact sigiliul aplicat, pentru a se putea face dovada că produsul vestimentar achiziționat nu a fost purtat și poate fi revândut de către Companie.

Pentru ca returnarea produsului comandat să decurgă fără probleme, sunteți rugați să aibă în vedere următoarele aspecte:
– este necesară completarea formularului de retur pe care îl puteți descărca de aici.
– este necesar ca produsul/produsele de returnat să îndeplinească o serie de condiții de retur, prezentate în cadrul paginii de termeni și condiții precizat pe site.
– pentru returnarea mai multor produse de același fel, se poate completa un singur formular de retur.
– pentru returnarea mai multor produse diferite, este necesar câte un formular de retur pentru fiecare produs.

Compania oferă o garanție de conformitate a produselor cumpărate, pe o perioadă de 30 de zile. Astfel, această garanție reprezintă protecţia juridică a consumatorului rezultată prin efectul legii în raport cu lipsa de conformitate, reprezentând obligaţia legală a vânzătorului faţă de consumator ca, fără solicitarea unor costuri suplimentare, să aducă produsul la conformitate, incluzând restituirea preţului plătit de consumator, repararea sau înlocuirea produsului, dacă acesta nu corespunde condiţiilor enunţate în declaraţiile referitoare la garanţie sau în publicitatea aferentă.

Produsele comandate pot fi returnate în termen de 14 zile de la data primirii. Acestea trebuie să fie returnate împreună cu toate accesoriile originale și în aceleași condiții în care au fost livrate, respectând condițiile de returnare impuse de Companie. În caz contrar, Compania își rezervă dreptul de a refuza returnarea.

Cu o croiala impecabila si o calitatea remarcabila a materialelor, tinutele Trends by Adina Buzatu sunt un mix intre clasic si avangarda, intre casual si elegant.
Facebook AdinaBuzatu.ro
Bucuresti | Romania | 0720 660 661 | trends@adinabuzatu.ro
395Lei - 2595Lei